Kaksplus.fi

When the wheels come down / When the wheels touch ground / And you feel like it's all over / There's another round for you / When the wheels come down

27. kesäkuuta 2011

Saavuttiin keikkapaikalle Kalasatamaan juuri parahaksi kuulemaan Michael Monroen veto. Ja voi vitsit, miten siinä miehessä riitti menoa! Keikan loppuvaiheilla (?) rokkari kiipesi rakenteita pitkin monen metrin korkeuteen - tietenkin ilman valjaita tms.

Monroen jälkeen lavan valtasi Biffy Clyro, skottilainen alternative rock -yhtye. Voin rehellisesti sanoa, etten ollut koskaan aikaisemmin kuullut kyseisestä bändistä, mutta jo toisen biisin kohdalla fiilistelin bändiä! Aivan loistava meno! Bändi päätyy soittolistalleni aivan varmasti.

Eilinen Foo Fightersin keikka oli LOISTAVA! Reilu kaksi tuntia mahtavaa musiikkia ja loistavaa showta. 

Foo Fightersin saapuessa lavalla, alkoi valtava huuto ja taputus yleisöstä - minä muiden mukana. Bändi aloitti uuden Wasting Lights -levyn kappaleilla "Bridge Burning" ja "Rope".
Keikan loppuvaiheessa laulaja Dave Grohl soitti yksin kitaransa kanssa kappaleet "Wheels" ja "Times like these". Molempien biisien aikana yleisö lauloi tunteella mukana. Dave Grohl oli selvästi vaikuttunut yleisön osallistumisesta ja kiittelikin lopuksi yleisöä.

Foo Fighters lopetteli kappaleilla "Best of You" ja "Everlong" ja lupauksilla palata Suomeen mahdollisimman pian uudestaan (käy mulle!).


Pelkäsin, että biisilistalle olisi valittu kappaleita vain uudelta levyltä. Pelko kuitenkin onneksi osoittautui aiheettomaksi! Kappaleet oli valittu monipuolisesti eri levyiltä.

Eilen oli siis loistopäivä - yhteensä noin neljä tuntia hyvää musiikkia, ihana aurinkoinen ilma ja hyvää seuraa.

Loppuun kuva kaikista bändipaidoistani, joita kieltämättä ei oikein muualla tule käytettyä kuin kotona. Bändipaitojen lukumäärästä näkee, että käyn aika harvoin keikoilla. Ehkä siksi konsertit tekevätkin niin suuren vaikutuksen joka kerta!


P.S. Paitojen ryppyisyyttä puolustan sillä, etten omista silitysrautaa :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti